Betalda undersökningar

betalda undersökningar Om du är en person som har lite tid över, såsom semester, mamma ledig, sjukanmäld, eller faktiskt bara råkar ha lite extra tid på händerna är betalda undersökningar ett alternativ värt att se över.
Det är absolut inte Sveriges mest nervkittlande jobb, men det går snabbt, är enkelt och betalar bra för din tid. Ett sådant jobb kan du sköta var du än är så länge som du har tillgång till en dator så som på t.ex. ett kafé , en lunchrast på ditt jobb eller skola, under semestern, eller på tåget till skolan du pluggar på eller när du har en ledig stund och inte vill slänga bort den på tv-tittande.

Vi har fastslagit att man kan tjäna en riktigt bra extrainkomst och i vissa fall mer endast genom att svara på betalda frågeundersökningar över internet. Detta är en region där det absolut finns pengar att kamma hem för den som vill.

Det enda kravet som finns för att du ska börja tjäna pengar är att du svarar på frågor över nätet. Och din åsikt är precis vad du får betalt för. Du kan tjäna mellan 50 till 600 kronor för varje frågeundersökning du svarar på, och ibland även mer beroende på vilka frågeundersökningar som finns tillgängliga. Och detta endast för att sitta hemma i en skön stol vid datorn och svara på undersökningar. Vi ska förklara varför företag är villiga att betala för svaren du ger lite längre ner.

Internationellt sett är marknadsforskning en multimiljard- industri.

Marknadsforskning har länge varit en enorm industri sedan den första forden av Henry Ford rullade av bandet, men på senare tider har internet gjort det betydligt enklare att nå ut till människor. För att ett företag med sin produkt ska bli framgångsrikt måste det i detalj kunna förutspå vad deras kunder vill ha, detta är väldigt dyrbar information som företag är villiga att investera i för att få reda på. Med bra kunskap om vad kunderna och marknaden vill ha kan företag göra påräknade val och beslut som i långsiktiga affärer leder till ökade vinster.

Din åsikt är ovärderlig

Att ha detaljerad information om sina kunder är ovärderligt, och dina åsikter, val, köpvanor, smaker och intressen är intressanta för tusentals internationella företag. Varje person har sin egen smak, åsikt, intresse, och detta vill företag kartlägga och analysera. Detta är anledningen till att företag betalar, och betalar bra för din åsikt.

Vad talar vi om? Jo kapitalisering. Du såväl som företagen vill tjäna så mycket som möjligt. Ett företag vill lära sig mer om sina kunder genom att förstå sig på marknaden och analysera den. Företagen måste belöna personerna som svarar på deras frågeundersökningar. Det hade inte varit särskilt enkelt för företagen att få svar på sina undersökningar om de inte betalade väldigt bra för tjänsten och detta är något som företagen förstår.

Vad kan företagen vilja ha svar på? Vilka frågor kan man förvänta sig?

Frågorna kan handla om vad som helst så som vilken affär du går till för att handla kaffe, vilka sorts jeans du mest gillar eller vilken kaffesort du tycker är godast och kanske till och med vilken färg stumporna du har är. Du kan jobba var du än befinner dig även om du befinner dig i Danmark långt borta ifrån alla civilisation så länge som du har tillgång till internet. När man tänker på det på det sättet är det inte svårt att förstå hur betalda undersökningar blivit så populära på internet, även här i Sverige. Genom att svara på frågeundersökningar kan företagen kartlägga vad deras kunder gillar. De betalar så bra eftersom svaren de får ifrån frågeundersökningarna ger en inblick i vad deras kunder gillar och skulle kunna tänka sig köpa.

Varför betalar företagen dig så bra för detta då?

Vissa kan blanda ihop eller förväxla betalda undersökningar med pyramidspel när de hör talas om det, men det är helt fel. När du svara på en frågeundersökning skapar du genom att svara på frågan en tjänst och skapar något utav värde. Företag värderar din åsikt och dina synpunkter, och informationen du har bidragit med används av företagen för att kartlägga konsumenternas vanor och preferenser. Informationen du har delat med dig av analyseras med syftet att öka företagens förtjänster.

Detta skapar ett tillfälle som alla vinner på, ni som får betalt för att svara på undersökningen, företagen och konsumenterna. I ett helt motsatt håll går pyramidspel ut på att värva nya medlemmar konstant.
Företagen betalar dig via banköverföringar så att pengarna kommer direkt in på ditt bankkonto, eller så finns paypal alternativet eller check. De tre alternativen fungerar hur bra som helst. De företag som betalar dig med presentkort eller lotter kan vara ett bra tecken på att det företaget inte är så seriöst. Håll dig till företag som ger dig betalt med pengar.

Hur går det till? Förklara

Exempel 1) Ett företag specialiserar sig på choklad där de har skapat fyra nya goda smaker, men de kan endast lansera en av smakerna bland sitt redan breda sortiment runtomkring Sverige. Varje choklad smakar gott men de vill ta reda på vilket av de fyra väldigt olika smaker som kommer att gå hem bäst hos konsumenterna och få dem att köpa det. Eftersom de inte kan bestämma sig vilken av chokladsorterna de ska gå med vill de göra en undersökning för att få reda på vilken sorts choklad konsumenter skulle vara intresserade av. Givetvis kan du inte smaka på chokladen men genom att du väljer din favoritsmak kan utvecklarna av chokladen snabbt kartlägga konsumenternas smaker i choklad, om det är vanilj, kokos, mint eller lakrits. En fråga du skulle kunna se i ett frågeformulär skulle kunna vara: Om du skulle välja en choklad, vilken av dessa fyra smaker skulle du vilja ha? Som en konsument kan du inte bara ge din unika syn på saken utan hjälpa företaget få unik och riktig information för att sedan hjälpa dem att sälja sin nya produkt och det är detta du får betalt för.

 

Exempel 2) Ett företag har utvecklat tre bilar med olika attribut på skisstadiet. De vill ta reda på vilken av de tre bilarna de ska satsa på och utveckla på marknaden. Detta kräver massor av forskning för att kartlägga olika kunders preferenser. Företaget vill få reda på vilken bil som kommer att säljas bäst. I frågeundersökningen hittar du frågor så som; Om du var tvungen att köpa en bil, vilken av de tre hade du valt? Givetvis skulle du få fler följdfrågor ovanpå dessa. Som en potentiell köpare ger du viktig information till företaget genom att svara på frågeundersökningarna, och detta får du betalt för. Du vinner då du får betalt för din tid, företaget vinner för de vet nu vad kunderna vill ha och detta resulterar i högre vinster, och marknaden vinner då de får bättre produkter.

Hur mycket kan man tjäna på detta?

Beroende på tiden du investerar i det kan du tjäna väldigt bra. Det finns personer i USA som har med hjälp av betalda undersökningar finansierat starten av hela företag. Andra personer har uppnått en större inkomst endast genom att investera pengarna de har fått ifrån betalda undersökningar. De flesta personer ser betalda undersökningar som en bra extrainkomst på nätet, men det finns även de personer som uteslutande lever på pengarna de får för att svara på betalda undersökningar.

Vilken undersökning är bäst? Vilken ska jag välja?

De utländska företagen är definitivt bäst. Om du ska tjäna pengar på undersökningarna är det absolut de större internationella europeiska och amerikanska företagen som betalar bäst. Vi har haft tidigare erfarenheter av företag som endast riktar sig åt den svenska marknaden, betalningen här har oftast kommit i formen av presentkort eller skraplotter. Timmlönen för dessa jobb är i de flesta fall väldigt dåliga.

Vilket alternativ hade du valt: En fast summa per svarad frågeundersökning ifrån stora internationella företag eller möjligheten att vinna 5000 kronor (oftast i en större tävling med 1000 tals andra frågeundersöknings svarare).

Vår personliga erfarenhet säger att det finns väldigt lite att hämta ifrån de svenska undersökningarna när man kan tjäna betydligt mer pengar om man sätter sin fokus på de större utländska företagen (“online surveys”). Se den rekommenderade listan på betalda undersökningar längst nere på sidan.

Betalda Undersökningar: Vår Värdering

tjäna pengarEn bra extrainkomst varje månad
tjäna pengar Ingen risk förutom tiden investerad
betalda undersökningar och enkäter Enkel metod att tjäna pengar på internet
bli rik Chans att tjäna pengar ifrån första dagen
* Rekommenderas till den som har lite extra tid över och vill tjäna pengar.

Våra egna erfarenheter

Vi har testat frågeundersökningarna som vi talat om. Betalda undersökningar på nätet ger verkligen en bra extrainkomst. Det är emellertid viktigt att man anpassar sig till de demografiska kraven vissa undersökningar har. De första veckorna fick vi in väldigt få undersökningar och inte fler än vi kunde göra, precis som lovat.

Det tog lite tid att vänja sig vid det hela men redan i andra månaden låg vi uppe i $366 vilket ännu inte var något att skryta om men skäl till att förstå potentialen i betalda undersökningar. Den andra månaden gick betydligt bättre. Ifrån den 3 Augusti till den 24 tjänade vi en riktigt god extrainkomst på frågeundersökningar på internet på internet som vi sedan återinvesterade i andra projekt. Detta var fortfarande inget att bli rik på men vi blev glatt överraskade och inte minst förvånade över hur mycket pengar som kunde tjänas endast genom att läsa emails och svara på frågor.

Börja tjäna pengar på frågeundersökningar redan idag

Det enda som du behöver göra idag för att börja tjäna pengar är:
• Få tillträde till en uppdaterad lista över företag och nätverk som vill betala dig för din åsikt oavsett om du befinner dig i Sverige eller Kina.
• Registreras som en användare för företagen och nätverken.
• Följ alla instruktioner förtagen har gett dig och du kan omedelbart börja tjäna pengar

.
Vad som krävs för att starta är alltså en lista över betalda undersökningar som alltid är uppdaterad för att innehålla de senaste undersökningarna. Listan är tyvärr inte helt gratis, detta förmodligen på grund av jobbet som krävs för att en sådan lista ska hållas uppdaterad. Men som tur är behöver man inte spendera tid på dyra seminarier eller köpa dyra medlemskap för att få tag i denna information.

Vi har valt ut ett par rimliga alternativ för att få tillgång till ständigt uppdaterade listor.

Listorna vi har använt oss utav kostar mellan $35-$90 men är en bråkdel av den summa som vi har tjänat tillbaka genom dels betalda undersökningar som listorna ger men även guiderna till att starta eget som några av listorna även erbjuder, och ser man på det som en investering är det ett lågt pris även om det är ett par dollar för medlemskap. Dessutom är det bara en engångsavgift som du enkelt kan betala med både MasterCard/Visa eller Paypal(internetplånbok).

Så snart medlemskapet är betalt får du tillgång till en lista som kontinuerligt uppdateras med nya betalda undersökningar. Listorna innehåller även all information du behöver kunna för att snabbt och enkelt börja tjäna pengar på betalda undersökningar. Uppdaterad april 2015!
Sajterna som vi själva valt att köpa medlemskap på är:

  • Survey Scout – Bra support och väldigt bra översikt för betalda undersökningar ($37,95)
  • Next Gen Surveys – Bland de bästa undersökningarna hittar du här, dock har det inte någon särskilt fin design.($49,95)
  • Surveys4Checks – Har en bra översikt för betalda undersökningar och har varit bland de största i USA i flera år($49,99)
  • Survey Master - Helt sprillans ny sida som ger dig ett brett sortiment av betalda undersökningar ($50)

När du köpt ditt medlemskap på en av sidorna ovan får du omedelbar tillgång till det du behöver för att börja tjäna pengar på betalda undersökningar.
Företagen som har hand om paketen ovan erbjuder dig en snabb, säker och enkel metod för betalning som fungerar via en objektiv tredjepart. Om du inte är nöjd med produkten kan du få pengarna tillbaka. (Företagen använder sig av en populär och etablerad betalningslösning vid namn ClickBank som garanterar dig en 8 veckors pengarna tillbaka garanti)

Sammanfattning: Ett enkelt sätt att tjäna pengar på. Värt att prova

Om du vill skaffa dig en god extrainkomst varjei månaden som kan leda till annat utan några större insatser ifrån ditt håll kan detta vara något för dig. Andra metoder som innebär “lättförtjänta pengar” kräver att du genomgår någon store förändring eller ändrar på något. Med betalda undersökningar behöver du endast använd lite av din tid och inte genomgå några förändringar eller ändra på något. Som sagt tidigare är detta inte världens mest nervkittlande jobb men det betalar verkligen sig och är något som är värt att försöka sig på under en tid.

Vilken grupp rekommenderas?

Vi har haft positiva erfarenheter med alla vi nämnt men utav de alla var Survey Scout intressantast eftersom de fokuserar sig på de bäst betalda undersökningarna, samt att man får tillgång till väldigt bra uppdaterade listor. De har även en guide till hur man snabbt ska komma igång för att tjäna pengar på betalda undersökningar oavsett var man befinner sig.

VIKTIG UPPDATERING: Efter att denna artikel skrivits köpte vi ett medlemskap för Survey Scout. Vad vi fann var att detta företag innehöll det bästa ifrån de ovannämnda företagen och en större fördjupning på hur vem som helst kan tjäna pengar på nätet. Här hittar man flera strategier som presenteras på ett bra och lättförståligt sätt. Vi har redan provat på en del av strategierna och kan bekräfta för er att man kan bruka dem utan några större insatser ifrån en själv.

Vi vill vara försiktiga med påståendena om vad man kan tjäna uteslutande ifrån strategierna på Paid Surveys at Home, men vi vill seriöst säga att det är möjligt att tjäna alltifrån 10-60.000 kronor i månaden om du använder guiderna som beskrivs i paketet. Naturligtvist beror tiden investerad på hur mycket pengar du kommer tjäna (det finns inga krav på att investera pengar annat än vad medlemskapet kostar)

Ytterligare en sak som gör Survey Scout unikt är att allt innehåll är anpassat utanför engelskspråkiga länder. Och då tänker vi inte endast på att språket anpassats till de som inte har engelska som sitt modersmål. Strategierna är bra och fungerar bättre för någon som bor i Sverige t.ex. (De andra företagen nämnda är speciellt anpassade för användare som bor i USA, Frankrike, Canada, Storbritannien, Australien och Spanien) De talar även om alternativ som fungerar uteslutande för Sverige och/eller Europa vilket är en av de viktigaste anledningarna till att vi rekommenderar Survey Temple så starkt framför de ovannämnda företagen. Paid Surveys at Home använder sig alltså utav en fokus på strategier som inte är beroende på var du bor.

Survey ScoutInnehåller betydligt mer praktisk information än vad de andra företagen vi har provat på gör, just detta är anledningen till att de kostar lite mer. Idag ligger priset på ett medlemskap betydligt lägre på $89 för att hamna i samma nivå som sina konkurrenter vilket gör att Paid Surveys at Home blir våra nya favorit.Klicka här för att ta dig till Survey Scout


Meny

Annonser:
http://www.casinovinnare.com/recensioner/mr-green-casino
10 gratis spel på Boom Brother
Samt 1000 kr i bonus. Spela nu!
http://www.casinovinnare.com/recensioner/mr-green-casino
Highest Paid surveys
Svara på frågor och tjäna pengar
En riktigt bra extrainkomst
www.highestpaidsurvey.com
Vinn Pengar
Lär dig hur du kan tjäna 200€/dag.
en guide steg för steg, gratis.
www.vinnpengar.com